Kod njih kupuje i Kate Middleton
0

Goldenpoint otvorio prodavnicu u BBI Centru u Sarajevu

Sponzorirani članak
(Foto: Edin Puzić/Fotoservis)
Poznati talijanski lanac trgovina Goldenpoint otvorio je prvu svoju prodavnicu u BiH, na trećem spratu BBI Centra u Sarajevu. Riječ je o trgovačkom lancu koji ima više od 800 maloprodajnih objekata širom svijeta.

U ponudi je najširi izbor ženskih kupaćih kostima i hulahopki, te donje rublje i muški kupaći kostimi. Goldenpoint je inače jedan od najvažnijih modnih trgovinskih lanaca u Italiji, a prepoznatljiv je po izuzetnom kvalitetu proizvoda.

Tako ćete i u sarajevskoj prodavnici moći pronaći pet različitih brendova - Phillipe Matignon, Sisi, Omsa, Golden Lady i Hue - koji će zadovoljiti potrebe klijenata oba spola po pristupačnim cijenama.

Hulahopke se kreću od šest do 40 KM, donje rublje od šest do 60 KM, dok su ženski i muški kupaći kostimi u rasponu 20-120 KM, odnosno 20-90 KM.

A, šta ime Goldenpoint znači u svijetu najbolje govori činjenica da je vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton neposredno prije vjenčanja otišla u prodavnicu Goldenpointa u Londonu i kupila pet kupaćih kostima, kako bi se pripremila za medeni mjesec.

Kad su je upitali zašto baš u Goldenpoint, jer tu cijene nisu visoke ni "paprene", Kate je odgovorila da je tu došla po preporuci svoje majke koja je tu bila prošle godine i oduševila se ponudom kvalitetnih kupaćih kostima.