Moda i ljepota
112

Glasajte za svoju favoritkinju izbora Miss BiH 2015.

Klix.ba
1. Alisa Jukić
U finalu izbora Miss Bosne i Hercegovine za 2015. godinu su 24 djevojke, a za svoju favoritkinju možete glasati putem telefona.

"Finalistice izbora Miss BiH 2015 pozivaju svoje sugrađane da im daju podršku i da budu uz njih u direktnom prenosu Miss BiH za Miss svijeta koji će se održati u Sarajevu 27. septembra s početkom u 21 sat, uz direktan prenos na FTV i RTRS", navode iz direkcije izbora.

Koja djevojka će osvojiti titulu Miss televoting BiH 2015. i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH zavisi od vas.

Za fantastične frizure djevojaka pobrinuli su se Babyliss i Tehno-Mag, sponzori 20. jubilarnog izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Babyliss je evropski lider visoke kvalitete i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video i fotosnimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode među kojima ističemo prvi i jedinstveni automatski uvijač s ionskom tehnologijom Curl Secret C1100E, depilatore G-940E za dugotrajno uklanjanje dlačica pomoću svjetlosnih pulseva te četke, fen za kosui pegle za kosu po čemu je ovaj brend jedinstven na bh. tržištu.

Sve djevojke su snimljene u predivnom ambijentu na plaži Hotela LoveYou Too Alacati, Cesme u blizini Izmira u Turskoj, koji je domaćin ovogodišnjih priprema izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Telefonske linije za glasanje su već otvorene, a glasati možete tako što ćete nazvati broj 096 840 8 (plus redni broj djevojke). Cijena poziva je 1 KM+PDV.

Sve 24 djevojke sudionice izbora Miss BiH za Miss svijeta 2015 možete pogledati u galeriji fotografija kao i na Facebook stranici Direkcije Miss BiH za Miss svijeta.