Magazin People
0

Fergie najbolje odjevena zvijezda 2008.

Sarajevo-x.com
Magazin People u četvrtak je objavio svoju tradicionalnu listu najbolje odjevenih zvijezda za 2008. godinu. Sudeći prema toj listi, dvije sobe pune odjeće itekako su se isplatile američkoj pjevačici Fergie koja je osvanula na prvom mjestu, pobijedivši modne ikone Charlize Theron i Evu Mendes.

"Ne volim ništa bacati", kratko je prokomentarisala pjevačica grupe "Black Eyed Peas".

Na top 10 listi, čije će opširno izdanje "Best & Worst Dressed 2008 Issue" biti pušteno u prodaju u petak 19. septembra, našle su se još i glumice Kate Hudson, Anne Hathaway, Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Eva Mendes i 'Seks i grad' djevojka Sarah Jessica Parker.

Mlada pjevačica čiji posljednji hit "Disturbia" žari i pali top listama, Rihanna, i supruga pjevača Seala, njemački model Heidi Klum, također su na ovoj prestižnoj listi.

Najveće iznenađenje bila je jedna žena iz politike, supruga demokratkog kandidata na predstojećim predsjedničkim izborima u SAD-u Baracka Obame. Naime, Michelle Obama se našla među prvih deset najbolje odjevenih slavih osoba, a u najveće modne promašaje uvrštene su haljine nekada vrlo popularne pjevačice Paule Abdul, zatim jednog od 'Čarlijevih anđela', Lucy Liu, te čizme zvijezde serije "Medium" Patricije Arquette.