Dostupan i u BiH
0

FOTO+VIDEO / Encounter Calvin Klein je novi poklon za muškarce

Klix.ba
Foto: N. G./Klix.ba
(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Encounter Calvin Klein je parfem koji su muškarci s nestrpljenjem iščekivali, a predstavljen je i u Bosni i Hercegovini. Riječ je o seksi, muževnom, misterioznom i nadasve zavodljivom parfemu.

Encounter se na naš jezik prevodi kao sudar, sastanak, susret pun tenzija. A, upravo takav dojam ostavlja parfem sa aromama mandarine, egipatskog jasmina, bibera, čije jezgro čine pačuli i konjak.

Sa novim parfemom modna kuća Calvin Klein vraća se na velika vrata muških parfema. Brend koji je '90-ih godina šokirao javnost svojim seksipilnim kampanjama ponovo angažira najpopularnije ličnosti za svoje kampanje.

Za ovaj parfem zaštitno lice kampanje je glumac Alexander Skarsgard, poznat po ulozi vampira Erica u TV seriji "True Blood". Njegova partnerica je manekenka Lara Stone koju ste već viđali u Calvin Klein kampanjama. Reklama prikazuje kratku priču o tenzijama i čežnji između muškarca i žene.

Encounter Calvin Klein je dostupan u bočicama od 30, 50 i 100 mililitara Eau de Toilette uz popratnu kolekciju za njegu lica i tijela.