Moda i ljepota
0

Ema Alagić na Zagreb Fashion Weeku

Sarajevo-x.com
Sinoć je u Zagrebu završen 10. Wella Fashion Week, najveći modni događaj u Hrvatskoj, na kojem je nastupila bosanskohercegovačka manekenka Ema Alagić.

Ove godine ova prestižna manifestacija okupila je dizajnere iz 18 zemalja svijeta, a među njima i neke svjetski poznate dizajnere, kao što su japanski dvojac Gut's Dynamite Cabarets, najpoznatija grčka dizajnerica Victoria Kyriakides i Romero Bryan iz Engleske. Ovaj posljednji je predstavio svoje modele, koje već odavno nose svjetski poznate face, kao što su glumica Cameron Diaz, pjevačice Beyonce, Victoria Beckham i mnoge druge.

Upravo kolekciju Romero Bryana nosila je i jedina BiH predstavnica na ovom modnom događaju - manekenka i bivša Miss turizma BiH i Miss elegancije svijeta Ema Alagić. Ema je osim ove kolekcije nosila i kolekcije drugih dizajnera, kao što su Englez Andrew Majtenyi, Hrvati Andrea Vidas, Dajana Vuksan i dr.

Na završnoj večeri, nazvanoj "Zvjezdana večer", na kojoj su prikazane kolekcije svih dosadašnjih pobjednika "Zagreb Fashion Weeka", Ema je dobila počast da u društvu hrvatskih najpoznatijih manekenki, nosi kolekciju jednog od pobjednika, poznatog HR dizajnera Tomislava Jerčića. Time ova naša mlada manekenka nastavlja proboj na hrvatsku modnu scenu, započet prije dvije godine i sve više postaje miljenica hrvatske modne scene, kako dizajnera, tako i organizatora svih većih modnih događaja. Neposredno prije početka ovog Fashion Weeka Ema je snimila editorijal za dizajnerski dvojac Vidas & Vuksan.

Već za nekoliko dana Ema će nositi kolekcije na Sarajevo Fashion Weeku, koji će se od 15.5. do 20.5. održavati u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.