Novogodišnja kolekcija
0

FOTO / "Dvije šmizle" u butiku Alma Ras

Sarajevo-x.com
U prazničnoj atmosferi, tokom mjeseca decembra, Alma Ras vam donosi ugodna iznenađenja. Potražite limitiranu novogodišnju kolekciju, posebno dizajniranu sa neobičnim motivima i printovima za najluđu novogodišnju noć. Očekuje vas prigodan praznični popust ali i sniženje do 50%.
Ukoliko još niste kupili novogodišnje poklone, savršeno rješenje i iznenađenje za pripadnice ljepšeg spola je nakit "Dvije šmizle", koji od sada možete pronaći u butiku Alma Ras, samo u BBI Centru.

Šmizle uvijek nude ono najbolje, a u butiku Alma Ras predstavljaju svoju novogodišnju kolekciju atraktivnog nakita sa Swarowski kristalima i kombinacijama od nehrđajućeg čelika, srebra, poludragog kamenja, sve po veoma pristupačnim i konkurentnim cijenama.

Šmizle su dvije kreativne dame, Ljiljana Cakić i Milica Gavranović, koje su svoje ideje o modernom i atraktivnom nakitu pretvorile u prepoznatljiv brend "Dve šmizle". Brend je rođen 2002. godine u Srbiji, sa prvim maloprodajnim objektom u Beogradu, odakle se šire na tržište Crne Gore, Hrvatske, Švedske, pa i Bosne i Hercegovine, da bi sada posjedovale preko trideset maloprodajnih objekata. Njihov nakit nosile su dame na Euroviziji, muzičkim i filmskim festivalima, pozorišnim predstavama, filmovima, reklamama, modnim revijama od kojih ističemo London Fashion Week i Fashion Fair u Parizu. Nakit "Dvije šmizle" ipak najviše koriste pripadnice nježnijeg spola u svakodnevnom životu.