Dodjela nagrada Grammy
0

Dobro, loše i krajnje bizarno na crvenom tepihu

Sarajevo-x.com
Beyonce
Dodjela nagrada Grammy najbitnija je večer u muzičkom kalendaru mnogih zvijezda. Za tu priliku pripremaju se najdivnije kreacije, te su mnoge dame iz svijeta muzike sinoć bile zaista neodoljive.

U neobičnim modnim kreacijama svakako je prednjačila kontroverzna Lady Gaga, koja je nosila Armanijevu haljinu u ljubičastoj boji i obuću s izuzetno visokim petama. Zvijezda večeri, Beyonce, izabrala je boju i model haljine koji divno oslikava njenu put i obline, dok se Pink odlučila za eleganciju u stilu sirene, sa primjesom rock 'n rolla, što je bilo i za očekivati od ove buntovnice.

Rihanna je "nabacila" anđeoski "look", dok je izuzetno zgodna Fergie iz grupe Black Eyed Peas privlačila pažnju svojom figurom uklopljenom u plavu kratku haljinu Emilija Puccia. Britney Spears je mogla stati pred ogledalo prije polaska na ceremoniju jer je u ovoj kreaciji Dolce & Gabanna ipak izgledala neukusno.

Pogledajte šta su to dame nosile u Staples Centru i sami procijenite koje od njih su "pogodile" kombinaciju, a koje baš i ne.