Moda i ljepota
16

dm look beauty corner: look u potpisu Dženane Ćosović i Deborah

U saradnji sa brendom Deborah i poznatom blogericom Dženanom Ćosović @dzcosovic kreiran je dm look koji je mladelački, intenzivan i itekako prepoznatljiv. U jedno smo sigurni, a to je da ćete ovim lookom privući poglede. Pogledajte Dženanin video i pročitajte male make up trikove.

"Šminka je zabavna! Ne dozvolite da vas ograniči ono što piše na pakovanju nekog proizvoda. Rumenilo možete iskoristiti na očima, a shimmerasta sjena može biti odličan highlighter. Ako želim liniju tuša u crvenoj boji, posegnut ću za tankim kistom i Deborah Absolute Lasting tečnim karminom u nijansi 08. Tekući ruž je odličan eyeliner. Ako želite dugotrajnu šminku koja cijeli dan ne mrda sa lica, kremaste proizvode koje ste koristili fiksirajte praškastim proizvodima."

"Naglasite sve što volite. Naše lice je umjetničko platno i trebamo svakodnevno uživati u kreiranju novih look-ova. Naravno koža mora biti njegovana, stoga posebnu pažnju treba posvetiti upravo koži. Prvenstveno je treba njegovati iznutra, zdravom ishranom, ali i sa odgovarajućim kremama, maskama i uljima. Nikad ne smijete preskočiti skidanje šminke prije spavanja!"