Po izboru FHM-a
0

FOTO / Deset najseksi žena svijeta

Sarajevo-x.com
Megan Fox
Poznati magazin za muškarce FHM svake godine donosi listu od sto najseksi žena svijeta. Portal Sarajevo-x.com vam predstavlja deset najboljih, za koje su čitatelji magazina FHM odlučili da su najseksipilnije žene svijeta.

Megan Fox je najseksi žena svijeta, odlučilo je čak 10 miliona čitatelja magazina FHM.

Zanosna zvijedza Transformersa je po drugi put zaredom proglašena najseksi ženom svijeta u FHM-ovom izbru, a takvo nešto je prije nje za rukom pošlo samo popularnoj Jennifer Lopez koja je bila najseksi žena svijeta u 2001. i 200. godini.

Glumica za kojom luduju brojni muškarci širom svijeta često se naziva i nasljednicom Angeline Jolie. Atraktivna brineta iako do sada nije imala neke zapažene filmske uloge uspjela je zaluditi brojne muškarce diljem svijeta koji su potpuno opčinjeni njenim tijelom.

Na drugom mjestu po izbiru FHM-ovih čitatelja je zavodljiva Jessica Alba.

Ovu prelijepu glumicu većina muškaraca smatra pravim seks simbolom međutim, zvijezda filma 'Sin City“, ne može prihvatiti tu činjenicu tvrdi kako svaka žena koja prođe brojne tretmane od šminkera, do frizera može zasigurno izgledati seksi.

Na trećem mjestu našla se glumica Scarlett Johansson koja pažnju muškaraca uglavnom mami bujnim poprsjem.

Nedavno je izjavila kako kada se trudi da izgleda seksi tokom snimanja to uglavnom ispadne katastrofalno, zbog toga nastoji odolijevati pokušajima da izgleda zavodljivo.

Četvrto mjesto najseksi žene svijeta pripalo je ljepotici Jessici Biel, glumici poznatoj po ulozi u filmu 'I Now Pronounce You Chuck & Larry', ali i u filmu 'Powdew Blue', nakon kojeg je zaludila brojne muškarce širom svijeta.

Na petom mjestu je mlada glumica Madeline Zima koja se proslavila u seriji 'Californication' i 'Heroes'. Njena ljepota i atraktivnost nisu šrošle neopaženo, a pohgotovo nakon što je magazin FHM u februaru ove godine objavio njene golišave fotografije.

Adriana Lima šesta je po redu najseksi žena svijeta. Brazilska manekenka je u novemru ove godine je po prvi put postala majka, a na svijet je donijela kćerkicu Valentinu.

Najseksi ženom proglašena je i Elisha Cuthbert, mlada kanadska glumica za kojom uzdišu brojni muškarci širom svijeta.

Na osmom mjestu je plavuša zanosnih oblina, Heidi Montag, a slijedi je zanosna američka glumica Anne Hathaway.

Deseta najseksi žena svijeta je atraktivna pjevačica Katy Perry.