Sjajno se zabavljala na setu
0

Brooklyn Decker izvodila akrobacije u kupaćem kostimu

Sarajevo-x.com
Glumica Brooklyn Decker pokazala je zavidnu formu i gimnastičke vještine tokom snimanja filma "Just Go With It". Iznenađujuće, njen žuti bikini ostao je pripijen uz njeno tijelo i nije se pomjerio, uprkos akrobatskim izvedbama glumice, piše Daily Mail.

Brooklyn, uspješan model i supruga tenisera Andyja Roddicka, koja se zaigrala na havajskom suncu izgledala je predobro u žutom bikiniju iz svakog ugla.

Ona glumi djevojku komičara Adama Sandlera u novoj komediji u kojoj su također angažirane holivudske 'veteranke' Nicole Kidman i Jennifer Aniston. U filmu, 43-godišnji Sandler koji igra dr. Patricka Maccabeeja, plastičnog hirurga, izlazi s duplo mlađom Beverly koju glumi Brooklyn.

Ona se želi skrasiti s Patrickom, no on joj laže kako već ima suprugu i djecu. On potom zatraži pomoć od svoje recepcionerke Katherine Palmer, koju glumi Aniston, da se pretvara da je njegova 'otuđena žena'.

Nakon toga, nekako, sve troje završe na Havajima, gdje Patrick, navodno, mora krijući viđati Beverly...

Brooklyn se na snimanju lijepo zabavljala, između ostalog, gradeći dvorac od pijeska s djecom njenih kolega. U intervjuu za magazin Glamour ona je priznala kako joj je sjajno bilo raditi na filmu.

"Bilo je dosta zabavno i imam o čemu pričati", rekla je ona, dodajući kako je, ipak, imala tremu jer glumi s Nicole i Jennifer. No, one su joj i jako puno pomogle.

Aniston je morala nedavno demantovati glasine da je bila na dijeti kako bi imala figuru približnu Brooklyninoj. Njen glasnogovornik je rekao kako ona radi naporno cijele godine te da su spomenute glasine obične gluposti.

Brooklyn je magazin Maxim nedavno imenovao drugom najseksi ženom u svijetu.