Moda i ljepota
0

Angelle L Brook najveća zavodnica svih vremena!

Sarajevo-x.com
Upoznajte Angelle L Brook, oružje za masovno uništenje. Sa bujnom kosom i zamamnim oblinama Kelly Brooke, očima boje lješnjaka koje ima Halle Berry, nosom Jennifer Lopez i punašnim usnama Angeline Jolie, ona je kompjuterska kreacija koja predstavlja najprivlačnija ženu svih vremena, prema mišljenju Britanki.

Angelle L Brook je, kao što možete primijetiti odjevena u napoznatiju bijelu haljinu koju je hollywoodska ljepotica Marilyn Monroe nosila u filmu "The Seven Year Itch", a koju su Britanke proglasile "najseksi haljinom".

Zaobljena brineta predstavlja zapravo rezultat istraživanja u kojem su Britanke iznosile svoja razmišljanja o privlačnosti, na inicijativu Lenor Infusionsa, kompanije koja proizvodi omekšivače za veš.

Seks bomba 60-ih godina Marilyn je osvojila titulu najveće zavodnice u prošlosti, dok je hollywoodska glumica Angelina Jolie proglašena najprivlačnijom ženom današnjice.

Iako Britanke nisu imale problema sa izborom najprivlačnijih žena iz svijeta showbiza, mnogo su teže govorile o vlastitim sposobnostima zavođenja.

Gotovo pola ispitanika je priznalo kako se ne osjećaju privlačnim, zbog čega krive vlastiti haotični stil života. Jednak broj ispitanih žena smatra da je zavodljivost i seksipil nešto što se "najčešće može vidjeti samo u filmovima".

Gotovo polovina žena, koje su učestvovale u zanimljivom istraživanju, odgovorila je kako se najviše seksi osjećaju kada odjenu crnu haljinu, a njih 69 posto je otkrilo kako njihov omiljeni parfem budi u njima želju za nježnostima.