Moda i ljepota
0

Alta turska večer mode u subotu

Sarajevo-x.com
Svi ljubitelji mode pozvani su da u subotu, 26. marta, u 20 sati dođu u Alta Shopping Centar u Sarajevo na Turskih Fashion Show i uživaju u najnovijim kolekcijama renomiranih turskih modnih brendova, kao što su Koton, LC Waikiki, Colin's i Jordie's.

Kolekcija LC Waikiki, koja je posve nosiva, pokazat će da su boje, materijali i krojevi savršeno ukomponovani u cjelinu.

Koton je osnovan 1988. godine, a ubrzo je osigurao svoje mjesto vodećeg internacionalnog modnog brenda. Danas ima više od 225 prodajnih mjesta u 24 države. Nudi odjeću za žene, muškarce i tinejdžere po pristupačnim cijenama. Fokus u dizajniranju ovog brenda usmjeren je na ljude koji žele imati sopstveni stil, koji prati njihov identitet.

Colin's predstavlja inovaciju i kvalitet širom svijeta. Suština je u tome da kroz trendy kolekcije provlače različite emocije i nude njihovu raznolikost raznim profilima kupaca. A sve to kroz bogatstvo boja i materijala.

Elegantno, opušteno i posve nosivo - ovim riječima se najbolje može opisati muška kolekcija Jordie's. Ova kolekcija savršeno pristaje svakoj figuri, a kvalitet materijala se vidi na prvi pogled.

Na Alta Turskoj večeri mode očekuju vas poznata imena bh. modne scene, poput aktuelne Miss Bosne i Hercegovine Snežane Prorok, Miss BiH 2008. Tanje Vujičić, Azre Gazdić Miss BiH 2006. godine, kao i djevojaka koje su osvojile titule Best modela BiH, Fashion TV Modela BiH ali i drugi profesionalni modeli modne agencije Abc Models, koja je organizator ovog modnog događaja.