Moda i ljepota
0

VIDEO / Alma Ras snimila novi spot sa Mayom Sar

Sarajevo-x.com
U protekloj sedmici sniman je novi tv spot za brend Alma Ras. Zaštitno lice spota, koju je izabrao kolektiv Alma Ras je poznata BiH umjetnica Maya Sar, koja je između ostalog, dio Eurosong tima uz Dinu Merlina.

Spot je radila ekipa velikih profesionalaca, uz produkcijsku kuću Prime Time iz Sarajeva. Za režiju se pobrinuo režiser Dženan Medanović, a poznati snimatelj Almir Đikoli je radio kao direktor fotografije. Na spotu su također radili make up artistkinja Maja Koristović Talović, frizer Ensar Dervišbegović, a za styling se pobrinula Nizama Čaušević.

Maya Sar je cijelu ekipu ugodno iznenadila svojom profesionalnošću, duhom, temperamentom ali i osmjehom. Ona je personifikacija svih karakteristika firme, romantična, nježna, senzualna, porodična ... Svojom prekrasnom pjesmom, sa još neobjavljenog albuma Milovanja, Maya je obogatila novi spot.

"Drago mi je što je jedan tako kvalitetan, domaći brend izabrao mene, za zaštitno lice u novoj kampanji. Saradnja sa cijelim timom je bila na vrhunskom, profesionalnom nivou, a vedra i prijateljska atmosfera na snimanju spota, doprinijela je da rezultat u konačnici ima posebnu ljepotu i toplinu, koja dodatno podcrtava slogan 'Dodir koji volim'", rekla je Maya Sar, pjevačica i kantautor.

"Zaista mi je bilo zadovoljstvo raditi na image spotu brenda Alma Ras. Jako smo zadovoljni kvalitetom finalnog proizvoda, kao i uspješnom saradnjom sa kolektivom Alma Ras’", izjavio je Adnan Ćuhara, producent.