Moda i ljepota
0

Alma Ras Shopping Festival – praznični popusti do 40%

Decembar je mjesec darivanja, mjesec kada čestitamo jedni drugima poslovne i mnoge druge uspjehe, a i period kada se svi trudimo pronaći najljepše poklone. U vrijeme kada je praznično raspoloženje svuda oko nas, stiže nam i tradicionalni decembarski Shopping Festival u svim Alma Ras i Manners buticima.

Pokloni su sastavni dio praznične atmosfere i napraviti pravi odabir nije lako, ali uz Alma Ras pomoć to može svako. U Alma Ras i Manners buticima pronađite savršen izbor, po praznično sniženim cijenama do 40%, a omiljena Happy linija pamučnih pidžama i donjeg veša sa malim dodatkom elastana ove godine donosi praznični motiv "Let it Snow" i namijenjena je za cijelu porodicu. Probudite dijete u sebi ili kreirajte ugodnu prazničnu atmosferu uz vesele i razdragane motive, te zajedno sa vašim klincima i klincezama uživajte u istim odjevnim kombinacijama – pidžamama.

Pored Alma Ras Shopping Festivala koji će trajati cijeli mjesec, svi ste pozvani da se pridružite nezaboravnom prednovogodišnjem pidžama party-u koji će se održati 15.12. Prodajno osoblje u pidžamama i ugodna atmosfera prilikom kupovine čeka vas na taj dan.

Iskoristite priliku da na vrijeme i bez stresa odaberete poklone za vas i vaše najmilije.