Još jedno modno savjetovanje
0

FOTO / Aleksandra Grdić i Tina Katanić u svečanim Bellissiminim kreacijama

Sarajevo-x.com
Modna kuća Bellissima je, povodom nastupajućih praznika, svojim vjernim kupcima u Zagrebu poklonila još jedno modno savjetovanje sa poznatom stilisticom Almom Premerl Zoko.
Tačno na vrijeme za "last minute shopping", pred praznike i svečane proslave, kupci Bellissime su uz Almine savjete mogli odabrati najbolje odjevne kombinacije za zabave i doček Nove godine.

Specijalne gošće na ovom modnom eventu bile su poznate hrvatske menekenke Tina Katanić i Aleksandra Grdić, koje su odabrale savršene svečane kombinacije iz Bellissima ponude.

Alma im je pomogla pri odabiru, a to su uglavnom bile kombinacije u crnoj, bijeloj i crvenoj boji - jer Alma savjetuje da se u Novu godinu uđe sa bar jednim crvenim detaljem. Tina i Aleksandra prezadovoljne su otišle iz Bellissima poslovnice, a ponovo će biti specijalne gošće kada u poslovnici bude izložena nova kolekcija proljeće/ljeto 2012.

Bellissima za svoje vjerne kupce uvijek priprema ekskluzivna iznenađenja – od modnih savjetovanja i noćnih shopping akcija do darivanja poklon-bonova i velikih popusta. Ovaj brand poznat je po izuzetnoj pažnji koju poklanja svojim kupcima, koji su to prepoznali, te ih je iz dana u dan sve više.