Miss Mepas Mall
0

100 ljepotica iz cijele BiH na kastingu za Lice naslovnice

Klix.ba
Dio žirija
Kasting za Lice naslovnice i Miss Mepas Malla održano je u četvrtak u ovom mostarskom tržnom centru.

Od 250 prijavljenjih djevojaka, na kasting u Mepas Mall bilo je pozvano 100 odabranih ljepotica koje su pristigle iz cijele Bosne i Hercegovine. Atraktivnim hodom uz fotografiranje Studia Antonio djevojke su se predstavile žiriju koji su sačinjavali: Anica Kovač, prva pratilja Miss svijeta 1996., Dijana Pavković i Deana Leko, dugogodišnje organizatorice sajmova vjenčanja u Hrvatskoj i Hercegovini, te vlasnice časopisa "Invjenčanja", kao i Josip Jurilj, direktor marketinga Mepas Malla.

Žiri je imao težak zadatak - izabrati 20 najljepših finalistica, koje će se 13. septembra u finalu takmičiti za laskavu titulu Miss Mepas Malla i tako postati Lice s naslovnice magazina "Invjenčanja", te osvojiti druge vrijedne nagrade.

Finalistice će u nekoliko dana priprema s Anicom Kovač usavršavati modne vještine kako bi se što kvalitetnije prezentirale u finalu. Ostale djevojke koje ovaj put nisu prošle u dalji krug takmičenja kao i sve prisutne u centru uveselila je vesela maskota Ledo Medo prigodnim poklonima sponzora, saopštili su organizatori.