Retuširanje fotografija za vas
0

FOTO / Makeover studio Purple Key uskoro u Sarajevu

Sponzorirani članak
Nešto novo i i uzbudljivo uskoro se otvara u Sarajevu. Purple Key je dio engleske firme koja otvara svoja vrata u Bosni i Hercegovini. U Velikoj Britaniji već duži niz godina rade sa vodećim brendovima, makeover studijima, najboljim fotografima i agencijama.
Purple Key će se baviti retuširanjem tj. uređivanjem fotografija. Radit će za najveći "makeover" studio u Velikoj Britaniji, a to uključuje retuširanje studijskih portreta, modnih i glamur fotografija.
"Sa iskustvom stručnjaka iz Velike Britanije i maštovitim mladim ljudima iz Bosne i Hercegovine, planiramo se brzo razvijati i zaposliti i do 40 ljudi do kraja godine", navode iz ove firme i pozivaju vas da o njima čitate na web-stranici www.purplekey.eu. Šta je potrebno da budete dio tima pronađite pod “recruitment”.
A da bi bilo još zanimljivije, organizovano je i takmičenje na temu "retuširaj slike" (competition). Pustite mašti na volju, budite dio glamura i pošaljite nam svoje radove. Naš zadatak je da svijet učinimo ljepšim, poručuju iz Purple Keya i pozivaju vas da im se pridružite kako biste zajedno dotjerali svijet.