Kuća i ured
0

Zavirite u dva i po miliona dolara vrijednu prikolicu Willa Smitha

Klix.ba
Američki glumac Will Smith navikao je na raskošan stil života, koji ga, sudeći po njegovoj dva i po miliona dolara vrijednoj prikolici, prati gdje god da krene.

Dvospratni pokretni dom dobio je nadimak The Heat, a sadrži tehnologiju vrijednu više od 100 hiljada dolara. Prikolica je velika poput pet normalnih prikolica spojenih u jednu.

Smith je ovu prikolicu koristio tokom snimanja filmova "Men in Black 3", "Ali" i "The Pursuit of Happyness", a nedavno je Mackenzieju Andersonu i emisiji HGTV Celebrity Motor Homes dozvolio obilazak.

"Ovo je dom daleko od doma" rekao je Mackenzie i pokazao osvijetljeno ogledalo, koje izlazi iz poda pritiskom na dugme. Ogledalo sadrži i TV, kako Smithu ne bi bilo dosadno tokom šminkanja. Na drugom spratu prikolice nalazi se i soba za projekcije u kojoj se može smjestiti 30 osoba. Tu je i čitav sistem od 14 TV uređaja, surrounda i ogromnog TV-a od 100 inča.

Ogromna količina novca potrošena je i na posebno građenu kuhinju sa granitnim pločama i kožnim plafonima.

Na spratu se nalazi i kupatilo sa parnim tušem, a pritiskom na dugme, vrata kabine postaju neprozirna.

Do drugog velikog salona na spratu, koji Smith koristi za sastanke, vode vrata u stilu "Star Treka", koja se otvaraju pritiskom na dugme. Od neželjenih pogleda glumca štite daljinski upravljane roletne. Također, moguće je i podići krov prikolice.

Prikolica, koja sadrži i konferencijsku dvoranu, može koštati i više od devet hiljada dolara za sedmični najam.