Kuća i ured
9

Swift, Gaga i Cyrus na selfijima otkrivaju kako su im uređene kuće i da li imaju stila

Klix.ba
Taylor Swift
Ljubitelji selfija često na svojim fotografijama otkriju i nešto više osim svoje nove frizure, odjeće ili šminke. Poznate osobe koje bombarduju fanove fotografijama na društvenim mrežama, otkrivaju i privatne detalje kao što su prostorije u njihovim domovima.

U tome prednjače Taylor Swift, Lady Gaga i Miley Cyrus koje obožavaju svoje ljubimce i njihove fotografije postavljaju na Instagram. Upravo iza njih može se vidjeti veliki dio prostorija i stil u kojem su uređene.

Taylor voli postavljati fotografije mačaka Dr. Meredith Grey i Detektiv Olivia Benson koje se šetaju svim dijelovima kuće. Pa smo tako saznali da u svojoj kući ima unutarnju fontanu i staklene stepenice. Sudeći prema perzijskom ćilimu, zavjesama sa cvjetnim dezenom i keramičkim posudama s laticama, Taylor ima sofisticiran stil iako ima tek 25 godina.

S druge strane, dvadesetdvogodišnja Miley Cyrus se vjerovatno nalazi na posljednjem mjestu skale sofisticiranosti. Jastuci su joj s dezenom pice, mačaka i svinja, dok se na zidovima nalazi mnoštvo igračaka i plastičnih predmeta. Kada je napravila fotografiju u kupatilu, pokazala je da su joj čak i predmeti za kupanje u dječijem stilu, pa tako ima drečavu pink spužvu za tijelo. Također, njena fotelja je u obliku svinje.

Lady Gaga je divlja na sceni, ali njen dom nije. Veliki dio stana podredila je spravama za vježbanje. U njenim prostorijama nema previše boja - crna sofa, stakleni stolovi sa zlatnim postoljem, te mnogo knjiga. Na jednoj fotografiji koju je napravio njen zaručnik Taylor Kinney, vidi se kako Gaga polira ogledalo u običnom trikou. U jednoj od prostorija nalazi se prelijepi kamin, te klavir.