Kuća i ured
3

Specijalni pokloni i velika akcija Beko proizvoda

Beko je prisutan putem firme Omega d.o.o. Živinice na BiH tržištu već 12 godina i do sada su ostvareni izuzetno dobri poslovni rezultati.

Kompanija Omega ima već 18 Beko prodavnica u BiH i preko 300 franšiznih radnji. Za one koji ne znaju Beko shop je trgovina bijele tehnike, elektronike Beko, Blomberg i Grundig te malih kućanskih aparata renomiranih svjetskih proizvođača Beko, Grundig, Tefal, Moulinex, Rowenta, Krups.

U ponudi se može naći veliki asortiman Beko samostojeće tehnike – veš mašine, mašine za suđe, sušilice, frižideri, zamrzivači, el.štednjaci, ugradna tehnika, lcd, led i smart televizori, klima uređaji, audio/video tehnika, mali kućanski aparati i slično.

U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda kao i dva vrhunska uređaja koji su proglašeni svjetskim šampionima u brzini, a to su Beko veš mašina i Beko mašina za suđe sa najbržim programima pranja na svijetu.

Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

Omega Beko prodavnice su već postali prepoznatljivi širom BiH velikim dijelom zahvaljujući dobro razvijenoj servisnoj mreži koja se sastoji od preko 50 ovlaštenih servisa kao i 5 godina garancija na sve artikle bijele tehnike. Ono što svakako izdvaja Beko shopove od ostalih sličnih trgovina je i jaka postprodajna usluga odnosno besplatna dostava i unošenje u stan uređaja i njihovo priključenje na adresi, popusti za gotovinska plaćanja kao i beskamatni krediti do godinu dana.

Svaki mjesec nudimo našim kupcima samo najbolje iz ponude uz posebne akcije. U mjesecu februaru dajemo i poklone našim kupcima.

Naime, uz Beko mašine za veš sada dobijate specijalne poklone! Uz svaku kupljenu 5 i 6 kg Beko veš mašinu dobijate na poklon peglu, a uz 7, 8 i 9 kg mašine za veš na poklon ide mikrovalnu pećnica.

Na linku ispod možete pogledati najnoviji mjesečni katalog koji sadrži veliki broj akcijskih artikala.

Katalog možete pregledati ovdje.