Do sada darovali 5.000 ljudi
233

Sinkro slavi rođendan i dijeli jastučiće i taburee

Klix.ba
Prodavnica namještaja Sinkro povodom svog 15. rođendana dijeli simpatične poklone. Do sada su podijelili 5.000 taburea i jastučića, a akcija darivanja se nastavlja do kraja januara.

Direktor kompanije Sinkro Omar Kuštrić i njegovi uposlenici odlučili su da daruju sve one koji lajkaju stranicu Sinkro.com na Facebooku, podijele njihov post i dodaju Sinkro namještaj u prijatelje. Nakon toga mogu doći u njihov showroom u Hrasnici, Put Famosa bb, i preuzeti poklon svakim radnim danom od 8:00 do 16:30, a subotom od 8:00 do 15:30.

"Mnogi nisu vjerovali da zaista dijelimo poklone. Naravno da se ne šalimo, Sinkro je ozbiljna firma. Moram priznati da smo fascinirani odzivom. Ujutro, prije otvaranja, zna nas dočekati 100 ljudi. Ali, sretni smo zbog toga i vrijeme darivanja će trajati do kraja januara", poručio je Kuštrić.

Stoga, ukoliko želite jastučiće ili tabure iz Sinkra, dodajte ih u prijatelje na Facebooku, lajkajte njihovu stranicu i čestitajte im rođendan, a zatim sa ličnim dokumentima otiđite po poklon, usput možete pogledati šta sve nudi prodavnica namještaja koji se proizvodi u Kiseljaku, a prodaje, ne samo u BiH, već i u Parizu, Beču, Kopenhagenu...