Sa ekskluzivnim novitetima
0

SPONZORIRANI / Sinkro roba na INTERIO 2013 po sajamskim sniženjima

Klix.ba
Kompanija Sinkro će i ove godine izlagati na sarajevskom Sajmu namještaja i unutrašnjeg uređenja INTERIO 2013. u Skenderiji, koji počinje u srijedu, 13.marta.

Za razliku od prošlih sajmova u Skenderiji, kada su uglavnom izlagali novitete namjenjene tržištima, odnosno poslovnim partnerima iz dvadesetak evropskih zemalja u koje izvoze namještaj, ove godine će nastup biti pretežno prodajnog karaktera, sa fokusom na BH tržište.

Sinkro je pripremio robu za domaće kupce, sa cijenama prilagođenim domaćem džepu i realnoj situaciji u zemlji, sa velikim sajamskim sniženjima kućnog namještaja čak do 50%, spremnog za brzu isporuku, tako da će se naći ponešto za svakoga ko posjeti Sinkrov štand sljedećih dana u Skenderiji.

Moći se se razgledati i poručiti sve najbolje i najnovije iz svijeta ugaonih garnitura, ležajeva, francuskih kreveta, klik klakova, lazy bagova, stolova i stolica, koje Sinkro redovno izlaže, kao jedina kompanija iz BiH i okruženja, na prestižnim sajmovima namještaja u Briselu, Parizu, Istanbulu...

Ekskluzivno će predstaviti i novitet na BH tržištu – kolekciju ukrasnih slika, fotografija, satova, ogledala i lampi i drugog kućnog aksesuara na temu modernog urbanog dizajna, po promotivnim sajamskim cijenama.

Sve to će se nakon sajma moći pogledati i kupiti u Sinkrovom novootvorenom showroomu u Hrasnici, na adresi Put Famosa 38.

Pored svega toga, na Sajmu će biti prezentovani i najnoviji trendovi meblštofova i drugih repromaterijala za proizvođače tapaciranog namještaja u BH i okruženju.

Ukoliko ste u mogućnosti sljedećih dana obavezno posjetite Sinkrov štand u Skenderiji. Cijena ulaznice za sajam je više nego povoljna – samo jedna konvertibilna marka. Sigurno vrijedi za nekoliko sati opuštajuće, kućne i prijateljske sajamske atmosfere, poručuju iz kompanije Sinkro.