Top Meblo HOME info
0

VIDEO / Kako uskladiti odabir kućnog ljubimca sa vašim enterijerom?

Sponzorirani članak
Početak je radne nedjelje i Vaš omiljeni magazin za uređenje stana ili kuće je ponovo sa Vama. Danas Vam, kao što ste i navikli, donosimo redovan savjet za uređenje stana i predstavljamo jedan od Vaših potencijalnih proizvoda. Zbog toga ostanite sa nama u naredne dvije minute i budite u toku šta Vam to danas nude saloni "Top Meblo" i fabrika namještaja "Standard Sarajevo".

Sigurno u Vama ili nekom Vašem članu porodice leži poneki ljubitelj životinja. Kućni ljubimci u stanu mogu predstavljati veliku radost njihovim vlasnicima, ali i stvoriti neugodnosti ako nemate uslove života prilagođene njihovim potrebama. Ukoliko želimo nabaviti kućnog ljubimca treba preispitati moguće opasnosti za naše zdravlje i higijenske uslove stanovanja. Prljavština koju unose izvana u naš intimni prostor, može postati uzrokom mnogobrojnih oboljenja i neprijatnosti. Ako će veći dio dana ljubimac biti sam, onda treba nabaviti ribice ili ptice, a ako se odlučimo za psa, treba znati koje pasmine traže prostor i slobodno kretanje u prirodi i koje ne mogu opstati u malom i zatvorenom gradskom prostoru.

Za ovo izdanje Top Meblo Home Infoa izdvojili smo ovu veoma lijepu uredsku stolicu, naziva "Mreža", koja bi se mogla naći u svakoj kancelariji. Ovaj odlično dizajnirani proizvod, pored naslonjača za ruke, posjeduje još i istapacirano sjedište, te se može podesiti po visini. Metalno, "zvijezda" postolje omogućava stabilnost i dodatnu udobnost, a postoji i opcija zavaljivanja naslonjača, kao u automobilima. Stolica ima veoma pristojnu cijenu i može biti Vaša za samo 209,00 KM. Ne gubite svoje zdravlje sjedeći na neudobnim i nezdravim stolicama, jer ako ste uredski radnik, trećinu života provodite sjedeći. Zdravlje je nešto neprocjenjivo i zato Vam preporučujemo da ovu stolicu razmotrite što je moguće prije.

Za ovu ponudu izdvajamo još nekoliko proizvoda, kao što su kožne stolice "Annabel" i "Rudi" koje su snižene za 40% i sada koštaju samo 48,00, odnosno 85,00 KM, te stolica "Sammy" koju sada možete nabaviti za 89,00 KM, što je 45% niže u odnosu na prijašnju cijenu.

Svakog vikenda u "Top Meblo" salonima u Sarajevu i u Tuzli možete naći totalna sniženja. Ukoliko dođete na sarajevski Stup, te u tuzlansku Rudarsku ulicu 31, nećete se pokajati, nego ćete sigurno odabrati neki od proizvoda po želji.

Gledajte nas svakim radnim danom na Hayat televiziji od 17.30 sati, čitajte na portalu Sarajevo-x.com i svakim radnim danom na portalu eKapija.ba. Srijedom pronađite nač članak u Dnevnom avazu, slušajte nas na Radiju Stari Grad, u okviru emisije RSG Tour. Posjetite stranicu www.top-meblo.ba, i postanite član fan stranice na Facebooku, te pritom osvojite prigodne nagrade.