Savjeti za uređenje doma
0

Kako učinkovitije iskoristiti prostor

Sarajevo-x.com
Jeste li ikada imali osjećaj da nemate dovoljno prostora za sve svoje stvari? Nudimo vam nekoliko savjeta kako možete učinkovitije iskoristiti prostor.

Dodajte policu - većina polica je podesiva po visini. Ako imate nešto prostora između polica, koji nije iskorišten, pomaknite policu naviše kako bi na onoj ispod bilo više prostora ili dodajte još jednu u sredinu između njih.

Prostor na zidovima - pogledajte oko sebe i sigurno ćete pronaći dio zida na koji bi se moglo ugraditi neka polica na koju možete staviti okvire za slike i ostale sitnice. Lonce i posuđe također možete objesiti na zid.

Predmete koje najviše koristite stavite nadohvat ruke - nema potrebe da hodate iz jedne prostorije u drugu da uzmete predmete koje koristite svaki dan. Posteljinu držite u spavaćoj sobi, DVD filmove držite kraj televizora...

Držite radni stol čistim - čisti radni stol je direktno povezan sa vašom produktivnošću. Bit ćete produktivniji ako niste stalno zatrpani hrpom papira i dokumenata. Odložite ih u prijenosne kutije. CD-e nemojte držati na stolu, već nabavite stalak.

Preuređujte - svako od nas je drukčiji i ima drukčije potrebe. Učinite svoj ured ili dom ugodnim za sebe, najvažnije je da se osjećate ugodno u tom prostoru.

Danas vam predstavljamo ugaonu garnituru Gondol. Drvena konstrukcija, sunđer kojim je obložena, sjedište sa izoteksom, kvalitetan štof ili koža, svrstali su ovaj proizvod u vrh Top Meblo ponude. Istaknuta elegancija ove garniture pruža jedinstven vizuelni efekat svakoj prostoriji u kojoj se nalazi. No, svakako, njena udubnost, bit će prvi adut kod vašeg izbora, stoga ne propustite ovu jedinstvenu priliku da ukrasite svoj dom za samo 3.199 KM.

Web-stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postat će omiljena destinacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.