Savjet
0

Kako od spavaće sobe napraviti oazu mira?

Sarajevo-x.com
Iako bi glavna spavaonica u kući trebala biti utočište za odmor i opuštanje za većinu je ljudi spavaća soba najzapostavljenija soba u kući.

Ne dopustite da tako bude i u Vašem domu nego poslušajte nekoliko savjeta kako da svoju spavaću sobu jednostavno i jeftino pretvorite u prostor u kojem ćete uživati boraviti i odmarati. Bojenje sobe je jedna od najjeftinijih i najlakših postupaka kojim Vašu spavaonicu možete promjeniti i dati joj sasvim novi izgled. Ponekad je možda bolje umjesto cijele spavaće sobe obojiti samo zid iza kreveta.

To ne samo da štedi novac i vrijeme nego i daje odmah vidljive rezultate i sasvim novi izgled Vaše spavaće sobe.Umjesto bojenja izgled vaše sobe možete relativno jeftino drastično promjeniti postavljanjem zastora na zid iza kreveta.

Zastor je najlakše na zid postaviti na standardnu karnišu koju koristimo za postavljanje zastora na prozore. Probajte učiniti ovo u Vašoj spavaćoj sobi i ostat ćete iznenađeni novim, boljim izgledom spavaonice.

Svakako, od spavaće sobe ćete napraviti oazu mira ukoliko posjetite salone Top Meblo. Danas Vam predstavljamo spavaću sobu Lina. Sastoji se od ormara Quadro i ormarića Lino. Ovi praktični ormari, olakšat će Vam raspored stvari. Sa njima će Vaši problemi sa viškom stvari, biti prošlost. Buđenje u ovakvom ugodnom okruženju sa pogledom na na koji niste navikli za Vas će biti pravo osvježenje. Ukoliko Linom upotpunite svoj dom, Vaša spavaća soba postat će utočište za odmor i opuštanje.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.