Savjet
0

Kako od malog stana napraviti prostrani

Sarajevo-x.com
Garnitura Leda
Garnitura Leda
Pravilno namješten mali stan može izgledati puno prostornije. Pokušajte s ovim prijedlozima:

Pri odabiru namještaja za vaš manji stan, odaberite i manji namještaj s otvorenijim dizajnom. Naprimjer, fotelja s vidljivim nogama, dvije male stolice te stakleni stolić su bolji izbor od trosjeda, fotelje i drvenog stolića.

Prilikom raspoređivanja namještaja po sobi, obratite pažnju na prohodnost koja bi morala biti dobra u cijeloj sobi. U dnevnoj sobi krenite od kauča ili fotelje. Kod raspoređivanja, najveći namještaj stavite uz najveći zid.

U malim prostorijama se mora paziti na pretjeranu upotrebu dodataka. Imajte na umu da manja nakićenost znači i dojam prostranosti. Ogledala i razne staklene stvarčice povećavaju dojam prostranosti. Od većih predmeta, ograničite se na jastuke, a bolje je upotrijebiti manji komad namještaja umjesto kauča ili fotelje.

Birajte slične i nježnije boje.

Koristite nježno i ravnomjerno svjetlo, te uklonite time eventualne sjene koje često razbiju sobu na manje dijelove. Mali savjet: Držite svoj stan čistim i urednim. Sve što vam ne treba, izbacite van.

Bez smeća, bez stresa – zapamtite: manje je više!

Danas vam predstavljamo ugaonu garnituru Leda. Rađena je od kvalitetnog štofa ili prirodne goveđe kože. Ovakvi izuzetno kvalitetni materijali, odrazili su se i na njenu cijenu. Ukoliko uzmete u obzir i druge atribute kojima Leda raspolaže, cijena će vam postati zanemarljiva. Napomenimo i to da sadrži elastičnu gurtnu ili val oprugu. Odlikuje je funkcionalnost i udobnost, i kao takva, savršeno će se uklopiti u vaš dom. Ovu nevjerovatnu garnituru možete pronaći u salonima Top Meblo za samo 4.299 KM.

Web-stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postat će omiljena destinacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.