Top Meblo Home Info
0

VIDEO / Kako elegantno napraviti ljepši proljetni ugođaj u enterijeru?

Sponzorisani članak
Danas nastavljamo s proljetnim raspoloženjem. Naglašavanje kolorita jednostavno se postiže bojenjem zidova u željenu boju, a efekti su ponekad još snažniji bojanjem samo određenog zida u prostoru.

U tom slučaju odaberite zid koji je naglašen i izložen pogledu. Ukoliko bojite samo jednu plohu, možete se odlučiti za intenzivniju nijansu nego u slučaju kada bojite sve zidove. Nijansu boje prilagodite postojećem namještaju i količini prirodnog svjetla, kako prostor ne bi postao zagušen ili zamračen.

Prostor ćete jednostavno osvježiti uvođenjem dekorativnih tkanina u obliku stoljnjaka, salveta, prostirki, novih presvlaka za stolice i sl. Jednobojne tkanine pastelnih tonova dobro će se uklopiti u postojeći ambijent, jer ne opterećuju prostor naglašenim koloritom ili uzorcima. Elegantno i nenametljivo, ali sa snažnim osjećajem novog proljetnog ugođaja, ovakve tkanine osvježavaju postojeći ambijent.

Današnji proizvod je idealan za Vašu trpezariju. Radi se o trpezarijskom stolu T6, koji je specifičan po tome da se nudi u nekoliko varijanti. Pored fenomenalnog dizajna, ovaj sto posjeduje perfektno izbrušenu ploču, sa detaljima prirode, izrađen je od posebno izabranih materijala, bukve ili hrasta, a možete ga naručiti u bojama bukva nature, kern, orah, wenge, hrast i hrast bijelo.

Dimenzije ovog proizvoda takođe možete izabrati sami u Vašem najbližem Top Meblo salonu. Manji sto, 90 x 90 centimetara možete kupiti za 373 KM, dok oni veći, dimenzija 140 x 90 i 160 x 90 centimetara koštaju 442, odnosno 449 KM.

Ovom prilikom predstavljamo i druge proizvode čije su cijene znatno snižene. Krevet i ormar "Bergamo" košta 763 KM, sto "Living" 333 KM, a fotelja "Modena" samo 114 KM. Svi proizvodi su sniženi za po 30 posto.

Pored akcije "Vikendom režemo cijene", u toku mjeseca juna sprovodimo akciju "Sve za ljubav". Svim parovima koji donesu kopiju vjenčanog lista, mlađeg od godine dana, odobrava se popust od 20 posto na sve izložene proizvode. S obzirom na već postojeće akcije i sniženja, ovaj popust mladim bračnim parovima omogućiće kupovine pojedinih artikala po cijenama sniženim i do 70 posto od istaknute cijene.

Web stranica na kojoj možete naći korisne savjete o uređenju enterijera, te opise naših proizvoda je www.top-meblo.ba. Online savjetnik za uređenje svih vrsta enterijera postaće omiljena destninacija za sve one koji traže savjete za uređenje svog stana, kuće ili poslovnog prostora. Jedno ime za sve savjete o enterijeru - Top Meblo HOMEinfo.

Facebook fan page Top Meblo HOMEinfo je mjesto gdje možete osvojiti vrijedne nagrade, te gdje takođe možete naći korisne savjete za uređenje enterijera.