Nova izložba stručnog tima
6

Italija u galeriji Bela Vida

Klix.ba
"Ljepota masline" naziv je osme postavke koju će Bela Vida galerija predstaviti posjetiocima 19. septembra ove godine. Postavku će svečano otvoriti prva sekretarka Ambasade Italije Alessandra Moschitta i tom prilikom dati podršku velikom izazovu koji je stajao pred članovima Bela Vida tima. Na svečanom otvorenju, modni dizajner Istok Bratić upriličit će reviju svoje nove kolekcije.

Moderna Italija, dizajnerski "suprotstavljena" prelijepom Mediteranu, jugu Evrope i savršeno osunčanim kamenim obalama, tema je koju je stručni tim Bela Vida galerije odabrao za ovaj mjesec. Enterijer koji najviše pripada Toskani, a koji se kupa u boji zrele masline i nalazi inspiraciju u teksturama okolnog pejzaža, obogaćen je najpopularnijim dekorativnim idejama današnjice.

Atmosfera i dio prethodne postavke "Obojene zore Istoka", kojom su predstavljene kompanije Sinkromo, Minalli, JUB, Rukotvorine, Artisan, Ligne Pure, ISAA kamini, ABV sistemi, te umjetnička radionica Calisto, prebačena je u hol Importanne Centra, gdje će svim posjetiocima biti dostupna još danas.

Udobnost i neobična otmjenost enterijera Bela Vida galerije je prostor gdje je moguće dobiti svu inspiraciju za buduća uređenja i autentične segmente doma. Bela Vida Studio koji posluje u okviru Galerije nudi stručne arhitektonske savjete za sve posjetioce, u cilju funkcionalnijeg i kvalitetnije dekorisanog doma.

Projekat Bela Vida nastao je iz "kreativne kuhinje" tima Enterijer.ba, koji uspješno djeluje već šest godina.