Kuća i ured
0

Gorenje Simplicity kolekcija: Kreirajte i uređujte životni prostor po svom

Gorenje predstavlja tehnološki poboljšanu Gorenje Simplicity kolekciju sa modernim dizajnom, jednostavnim upravljanjem, adaptivnom tehnologijom i savršenom vrijednosti.

Kolekcija harmonično dizajniranih aparata Gorenje Simplicity, prepoznatljiva po svojim jednostavnim linijama i minimalističkom “simplicity” stilu namijenjena je svima koji kreiraju svoj životni prostor po svom, onima koji svoj izraz i stil imaju pri vrhu svoje liste prioriteta, koji biraju aparate koji se jednostavno uklapaju sa dizajnom prostorije, onima čiji životni stil ima poruku: It’s so me!

Kao što i Gorenje Simplicity slogan kolekcije kaže: “Ne prilagođavajte se aparatu, neka se aparat prilagodi vama”. Tako jednostavno, tako kao ja! Simplicity!

Lijepi. Jednostavni. Pristupačni

Set jednoobraznih kuhinjskih i kupatilskih aparata dostupnih u crnoj ili bijeloj boji sastoji se od moderne pećnice, vrhunskih ploča za kuhanje, frižidera sa jedinstvenom adaptivnom tehnologijom, ugradbene mašine za pranje posuđa, koja će vaše posuđe učiniti čistim i blještavim, mikrovalnih pećnica, mašine za pranje rublja i mašine za sušenje rublja sa senzorskom tehnologijom. Sa Gorenje Simplicity kolekcijom, dobijate tehnološki napredno dizajnirane aparate po izuzetno povoljnoj cijeni, jer plaćate samo ono što uistinu i koristite. Lijepo. Jednostavno. Pristupačno.

Bijelo. Crno. Elegantno. Misteriozno

Elegantno crno ili bijelo staklo u perfektnoj je harmoniji sa čistim linijama ručke. Zajedno, oni pričaju bezvremensku priču spoja između stakla i metala. Bijela kolekcija će udahnuti dašak modernog u prostoriju. Udovoljit će onima koji traže aparate superiornog i unikatnog dizajna, ali koji ipak preferiraju bijelu boju. Diskretna tamna refleksija kolekcije u sjajnoj crnoj boji, obogatit će prostor osjećajem elegancije. Ona je pravi odabir za one koji traže fatalnu privlačnost i tračak misterije u svom kupatilu ili kuhinji. Crna ili bijela – Simplicity je jednostavno poslastica za oči.

Napredna adaptivna tehnologija. Tako jednostavno, tako kao ja!

Na prvi pogled, aparati Gorenje Simplicity kolekcije uvjeravaju u svoj istančan dizajn i originalne materijale. Korisnik će posebno biti oduševljen jednostavnim i logičnim načinom rada sa jednim gumbom, potpomognut naprednom adaptivnom tehnologijom. Napredni Simplicity aparati pamte vaša osobna podešenja i programske odabire i jednostavno svaki naredni put kada koristite aparat nude ta podešenja.

Samo dodir ili okretanje gumba, je dovoljan da vaši pametni pomagači predlože vaše omiljeno podešenje za kuhanje, pečenje, pranje i sušenje. Simplicity se suočava sa mnogim odlukama koje donosite u svakodnevnom životu, a vas ostavlja sa više vremena da uživate u stvarima koje volite. To vrijedi svog uloženog novca.

Prednosti koje su važne

Logičan izbor: Na aparatima iz Gorenje Simplicity kolekcije, najčešće korištena i najkorisnija podešavanja su vam odmah dostupna - pomoću jednog gumba.

AdapTech: Napredni aparati pamte vaše lične odabire programa i predlažu ih prilikom sljedeće upotrebe. Samo treba da pritisnete gumb i potvrdite.

Odličan dizajn: Čiste linije, originalni materijali i ergonomija omogućavaju da se aparati uklope u svaki dom.

Savršena vrijednost: Zahvaljujući pristupačnoj cijeni, ovi aparati odmah obezbjeđuju uštedu.

Uz to, napredna tehnologija omogućava da platite samo onoliko koliko je neophodno, što dovodi do dodatnih, dugoročnijih ušteda.