Saloni Top Meblo
0

Bajramsko sniženje i do 70% od 8. do 21. novembra

Sponzorirani članak
Fabrika namještaja Standard i saloni Top Meblo u Sarajevu i Tuzli i ovog Kurban Bajrama obradovat će svoje kupce posebnim bajramskim sniženjem od 10%, 20% do čak 70% na izložene proizvode, a svi kupci će u okviru bajramske akcije dobiti na poklon i DVD filma "San o Ajvatovici" – prvog filmskog ostvarenja koji je ovjekovječio 500 godina historije i tradicije Ajvatovice.

S obzirom da Top Meblo nudi više od 2.000 artikala tapaciranog, trpezarijskog, uredskog namještaja, spavaćih i dječijih soba, ovo je fantastična prilika da u skladu sa svojim željama i potrebama opremite svoj enterijer namještajem vrhunske kvalitete, a po akcijskim cijenama.

Iskoristite ovu prazničnu akciju koja traje od 8 do 21. novembra. Salon Top Meblo u Sarajevu se nalazi na Stupu u ulici Džemala Bijedića 182, a više informacija možete dobiti na broj telefona: 033 468 232. Salon Top Meblo u Tuzli možete posjetiti u ulici Rudarska 31 ili se informisati na broj telefona: 035 281 593.

Posjetite nas na web-stranici www.top-meblo.ba ili na Facebooku.

Fabrika namještaja Standard i Top Meblo saloni žele sretan nastupajući praznik svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti uz Bajram Šerif Mubarek Olsun.