lifestyle
0

Kreator Matrixa pao na dominatrixa

Klix.ba
Larry Wachowski: na slici desno
Larry Wachowski: na slici desno
Larry Wachowski, režiser trilogije Matrixa, ostavio je svoju ženu nakon afere sa dominatrixom.

37-godišnji Larry Wachovski je nakon 15 godina braka svoju ženu ostavio zbog sado-mazo prostitutke s kojom je imao aferu. Larry se prošle sedmice pojavio na premijeri Matrix Reloadeda na filmskom festivalu u Cannesu sa 36-godišnjom plavušom Karin Winslow. Kako izvještavaju mediji, Larry je svoju ženu Theu ostavio nakon što je unajmio Karin, što je razbjesnilo njenog muža, koji je inače transsexualac.

Jake Miller je nakon toga bijesno za britanske novine The Mail On Sunday izjavio da je Larry također transsexualac. "Ukrao mi je ženu i prekršio sve granice. Nisam ni ja svetac, ali Larry Wachowski je čovjek koji živi u laži. On se tajno oblači kao žena i svi to znaju, ali u Hollywoodu se sve vrti oko novca i ako si režiser hita kao što je Matrix, ništa nije važno. Nadam se da će Larry priznati šta je zapravo. Vjerovatno je nosio ženski grudnjak i gaćice ispod odijela dok je s mojom ženom hodao po crvenom tepihu."

Larryeva žena je nakon razvoda protiv njega podnijela tužbu u kojoj tvrdi da Larry nikada nije položio ništa od 16 miliona dolara zarađenih na Matrix trilogiji na njihov zajednički račun, i za to traži novčanu odštetu. Larry, međutim, nije previše zabrinut zbog toga. Njemu i njegovom bratu Andyu sve ide odlično: Matrix je za manje od sedam dana prikazivanja zaradio oko 150 miliona dolara.