lifestyle
11

Kanadski par doslovno zaplovio bračnim vodama

Klix.ba
Foto: The Canadian Press
Foto: The Canadian Press
Većina mladenki se uznemiri ako na njihovu vjenčanicu padne kap vode. No, Caylee Wasilenko nije poput ostalih. Ona i njen zaručnik Cam Auge odlučili su sudbonosno da izgovoriti na vodenim skijama na Bedwell Bayu.

Par je na nekoliko minuta prije razmijenio zavjete, ali prvi poljubac uslijedio je tek kada su stali na vodene skije. Motorni čamac vukao je par koji je pokušavao spojiti usne i kada su zamalo uspjeli mladenka je pala u vodu. Vjenčanica od 1.600 američkih dolara bila je potpuno mokra.

"Savršen dan za mokru vjenčanicu", rekla je Wasilenko ni malo uznemirena.

No, nisu odustali. Savršena fotografija je napravljena. Cayleein i Camov poljubac je ovjekovječen, dok se iza njih prostire North Shore planina. Kada su imali dovoljan broj fotografija, par se osušio i otišao u grad kako bi ispunio domaćinsku ulogu na domjenku.

Ovo nije prvo vjenčanje održano na vodenim skijama. Prema pisanju kanadskih medija, led je probijen 1963. godine i Cincinnatiju ali mladenci nisu nosili tradicionalnu odjeću već kupaće kostime.

Wasilenko je ispod vjenčanice za svaku slučaj obukla prsluk za spašavanje.

"Mama se plašila da će vjenčanica postati teška poput kamena kad se natopi vodom pa sam ga obukla ispod da je smirim", rekla je Wasilenko.