lifestyle
0

Jennifer Aniston uznemirena zbog intervjua u Vanity Fairu

FENA
Zvijezda megapopularne tv serije "Prijatelji" i bivša supruga glumca Brada Pitta Jennifer Aniston, uznemirena je načinom na koji je prikazana u svom prvom intervjuu koji je nakon bračnog razvoda dala časopisu Vanity Fair.

Jennifer je tokom intervjua, govoreći o završetku braka s Bradom, postala emotivna, pa je ispustila poneku suzu, no nakon toga je ispalo da je plačljivka.

Zato nije zadovoljna načinom na koji je taj moment prikazan u Vanityu jer, kako je nedavno rekla časopisu Newsweek, "sve je trajalo sekundu i onda je završilo".

36-godišnja glumica je rekla da se teško nosi s načinom na koji su mediji pratili događaje oko njenog bračnog brodoloma, a posebno ju je zasmetalo što se iz nekih izvješća moglo zaključiti da ona nije htjela s Bradom osnovati obitelj, tj. imati djecu.

Jennifer je odlučna u namjeri da joj propali brak s Pittom neće presudno utjecati na budući život, pa je, prema šuškanjima tabloida, pronašla novog partnera s kojim skraćuje usamljeničke dane.

Riječ je o Vinceu Vaughnu s kojim je Jennifer viđena ovog ljeta na jednoj američkoj plaži, a s njim je i snimala film simboličnog naziva "The Break Up".