Gastro
0

Započnite svoju ljetnu romansu uz Podravku

Vrlo je jednostavno upustiti se u ljetnu romansu za cijelu godinu, nagradni natječaj koji je za vas pripremila Podravka.
Posjetite stranicu Okus Mediterana i odigrajte nagradni natječaj "Započni svoju ljetnu romansu". Odaberite vizual koji najbolje opisuje poruku koju želite poslati, ali i osobu kojoj ćete je poslati.

Ispunite podatke u rubrici “Koga voliš najviše”: ime osobe kojoj šaljete e-razglednicu te svoje podatke. Preostaje vam još napisati poruku za voljenu osobu. Iako znamo da je nagrada dovoljno snažna motivacija, molim, ovo je mjesto na kojem treba stajati inspirativna poruka kojom će “možda” započeti ljubavna romansa ili će “bar” osvojiti nagradu.

Klikom na “Podijeli” na društvenim mrežama, sudjelujete u nagradnoj igri.

Osoba sa najkreativnijom porukom osvojit će vikend putovanje (dva noćenja s doručkom i dvije večere) na hrvatskom Jadranu. Za još pet kreativnih poruka pripremili smo bogate poklon pakete.

Detalje nagradnog natječaja potražite na ovom linku.

Što još čekate, potražite okuse Mediterana na posebnoj “mediteranskoj stranici”, gdje još možete pronaći informacije o namirnicama koje su stup mediteranske prehrane, kviz, mediteranski recept za sreću, osjetiti lozoju Mediterana kroz izreke te osmisliti svoj mediteranski obrok.