Ponuda na eKuponu
14

Uživajte u slasnoj hrani u restoranu Baščaršija za 19 KM

Sponzorirani članak
Ukoliko ne znate gdje biste dragu osobu odveli na ručak, večeru ili iftar, eKupon ima rješenje. Popularni portal za grupnu kupovinu nastavlja svakodnevno svojim korisnicima donositi najbolje ponude s nevjerovatnim popustom od 50 do 90 posto. Ovoga puta zahvaljujući eKuponu uživajte u ukusnim jelima u restoranu Baščaršija uz 50 posto popusta.

U srcu Baščaršije nalazi se novootvoreni restoran "Baščaršija", namijenjen svim istinskim gurmanima, gdje možete uživati u ukusnim jelima bosanske, ali i internacionalne kuhinje. Kupite kupon i za samo 19 KM, umjesto 38 KM, uživajte u posebno pripremljenom meniju za dvije osobe.

Posebno osmišljen meni se sastoji od supe, glavnog jela, salate, deserta i pića. Možete birati jednu od dvije ponuđene supe i to Čaršijsku baštu ili Sarajevsku bistru supu. Za glavno jelo možete uzeti bosanski kolačić ili pileće popijeti. Sve to začinite sezonskom miješanom salatom i svakako desertom, ovom prilikom jabukovačom. Naravno, tu je i neizostavni turski čaj koji daje poseban okus cijelom meniju.

Restoran "Baščaršija" se nalazi u jezgru straog grada, desetak metara od simbola Sarajeva - Sebilja. Restoran se nalazi u objektu izgrađenom prije više od 100 godina, zbog čega ima tradicionalnu notu, a njegov kapacitet je 110 mjesta i bašta.

U Restoranu "Baščaršija" se služe internacionalna jela, ali se posebna pažnja pridaje tradicionalnim bosanskim jelima.

Stoga priuštite sebi i dragoj osobi pravi gurmanski užitak. Putem eKupona platite 19 KM umjesto 38 KM i uživajte u čarima novootvorenog restorana Baščaršija, koji se nalazi u ulici Baščaršija 18. Jedna osoba može kupiti dva kupona za sebe i iste iskoristiti u roku od mjesec dana.