Gastro
94

U toku je jedinstvena nagradna igra: Neka te obuzme Chupamania

Generalni zastupnik poznatog branda Chupa Chups za teritoriju Bosne i Hercegovine, kompanija Spanish Market, pokrenula je jedinstvenu nagradnu igru pod nazivom Chupamania.
Takmičenje će trajati mjesec dana, tačnije, od 1. juna do 1. jula, a u njemu mogu učestvovati svi državljani Bosne i Hercegovine koji kupe lizalo Chupa Chups od 12 grama iz posebne serije lizala koja na štapićima imaju oznaku nagradne igre, te unesu kod sa štapića na stranicu www.chupachups.ba.

Nakon što unesu kod sa štapića u aplikaciju, učesnici ostvaruju jedan bod, a pet nagrada, svakoga dana do 1. jula, odlaze u ruke takmičarima sa najvećim brojem ostvarenih bodova. Dakle, svaki unos povećava broj bodova, kao i šansu za dobitak.

Šta još čekate? Posjetite stranicu www.chupachups.ba i dopustite da vas obuzme Chupamania! Sretno!

O Chupa Chups-u:

CHUPA CHUPS - Više od 50 godina zvijezda u svemiru slatkiša Originalno španjolski brand Chupa Chups poznat je po lizalima raznih oblika i okusa, i danas je jedna od zvijezda talijanske firme Perfetii Van Melle. Prvo lizalo Chupa Chups proizvedeno je 1958. godine, tri godine prije prvog putovanja čovjeka u svemir. Iako je danas slatkiš na drškici česta pojava, kada se prvi put pojavio izazvao je senzaciju među ljudima i, brzinom svjetlosti, stekao svoju popularnost među najcool ljudima u različitih generacija, kao i na cijeloj planeti Zemlji. U 160 zemalja, mladi potrošači godišnje kupe čak 5 milijardi Chupa Chups lizala. Svako treće konzumirano lizalo u svijetu dolazi na tržište u jedinstvenom pakiranju sa žutim i crvenim logom, kojeg je dizajnirao svjetski poznati i ekscentrični Salvador Dalí. Kada bi se sva Chupa Chups lizala pojedena u samo jednoj godini formirala u lanac, lanac bi mogao obmotati Zemlju dvanaest puta. Godine 1995, Chupa CHUPS je krenuo stopama Jurija Gagarina i njegovih sljedbenika, pa čak i putovao u svemir, na svemirsku stanicu MIR. Dom Chupa Chups-a, sa svim oblicima lizala i žvakaćih guma, je, naravno, prije svega na Zemlji, gdje širi mir i radost već više od 50 godina. Ponekad je lijepo ne shvatati život previše ozbiljno, što i nije tako teško kada imaš Chupa Chups u ustima.