Gastro
4

Sensation u zmajevom gnijezdu: Okusi koji razbijaju monotoniju

Ove godine, proljeće će biti još šarenije i ljepše! Omiljeni okusi neodoljivog bezalkoholnog gaziranog pića Sensation dolaze na krilima zmaja, koji je njegovu svježinu i vedrinu pretvorio u boje kako bi od sada krasile nove ambalaže ovog senzacionalnog osvježenja, i dale nagovještaj nezamjenjivog užitka koji se u njima nalazi.

Limeta – kiwano, malina – marula, grejp – naranča te mandarina – mapo okusi probudli su legendu i mit o nezamjenjivom niskokaloričnom osvježenju pretvorili u stvarnost.

Mitološko biće koje budi maštu sa sobom donosi još veću senzaciju, jer će Sensation od sada nositi imena dalekih, egzotičnih zemalja čije voće daje te dobro poznate, mistične i svima dopadljive okuse koji razbijaju monotoniju. Zmaj će svoje gnijezdo sviti u aprilu 2015., te u domove, urede, kafiće, na zabave i ulice donositi egzotiku i šarenilo svijeta sa okusima Asia, India, Africa i Indonesia, u novim PET ambalažama od 1,5L, 0,5L, te u novim povratnim staklenim bocama od 0,25L.

Euforija Sensationa se nastavlja, a zabavu koju će prirediti zmaj nipošto ne treba propustiti, jer će osvježenje bez premca u najdražim okusima, a sa malo kalorija, postati još senzacionalnije, priuštivši našim čulima mističan osjećaj egzotičnih zemalja svaki put.