MAGGI Sočno iz pećnice
0

Savršena piletina svaki put, ispecite i oduševite

Sponzorirani članak
Svi volimo sočno pileće meso iz pećnice, ali njegova priprema zna se pretvoriti u pravu noćnu moru. Treba pronaći dobar omjer aroma i začina, na vrijeme podlijevati pravom količinom ulja, vina, vode, temeljca, paziti tokom kuhanja, ali ni to nije garancija da nešto neće krenuti po zlu. Koliko ste se puta radovali ručku, samo da biste ustanovili da je piletina suha i tvrda ili previše masna, sirova ili zagorena, prezačinjena ili potpuno bez ukusa, a još je tu i pećnica koju treba temeljito očistiti.

Zaboravite brige, sada je tu MAGGI Sočno iz pećnice za savršenu piletinu svaki put kad je poželite, i to sa tri odlična okusa: začinsko bilje, češnjak ili paprika, te sa vrećicom za pečenje koja potpuno eliminira potrebu za čišćenjem pećnice.

Priprema ne može biti jednostavnija: stavite 1 kg pilećeg mesa u vrećicu za pečenje, dodajte mješavinu začina iz pakiranja, zatvorite vrećicu povezom, protresite da se začini ravnomjerno rasporede po mesu, pecite sat vremena u pećnici na 200°C – i uživajte u najsočnijoj piletini ikad! MAGGI Sočno iz pećnice ne sadrži pojačivače okusa, a pileće meso peče se u vlastitom soku, bez dodavanja ulja i drugih masnoća.

Ovaj revolucionarni koncept idealan je za eksperimentiranje sa sastojcima po vašoj želji. U vrećicu možete dodavati krompir i razno drugo povrće, a rezultat će uvijek biti isti: savršeno sočna piletina i savršeno čista pećnica. Zato još danas oduševite sebe i svoje najmilije uz MAGGI Sočno iz pećnice.

MAGGI ideje

Sočna piletina sa začinskim biljem, cherry paradajzom i tikvicama

Sastojci:

1 kg pilećeg mesa 100 g cherry paradajz 200 g tikvica MAGGI Sočno iz pećnice sa začinskim biljem Priprema: sve sastojke dodati u vrećicu za pečenje i slijediti upute s pakiranja. Prijatno!

Sočna piletina s paprikom i gljivama

Sastojci:

1 kg pilećeg mesa 350 g miješanih gljiva (npr. šampinjoni, bukovače, vrganji, shitake...) MAGGI Sočno iz pećnice s paprikom Priprema: sve sastojke dodati u vrećicu za pečenje i slijediti upute s pakiranja. Prijatno!

Sočna piletina s češnjakom i krompirom

Sastojci:

1 kg pilećeg mesa 350 g krompira narezanog na kriške

MAGGI Sočno iz pećnice s bijelim lukom Priprema: sve sastojke dodati u vrećicu za pečenje i slijediti upute s pakiranja. Prijatno!