Gastro
0

Restoran News - novi koncept restorana za novi hotel

Sponzorirani članak
(Foto: Edin Puzić/Sarajevo-x.com)
Ukoliko ste u potrazi za novim, izazovnim, inovativnim i prije svega ugodnim iskustvom i mjestom za ručak svakako isprobajte potpuno novi koncept restorana News.

Restoran News jedinstven je dio internacionalnog hotela prve klase u BiH - Hotela Bristol Sarajevo.

Moderno okruženje i stilski izražaj kuhara čini ovaj restoran mjestom koje biste trebali posjetiti kako biste doživjeli potpuno novo iskustvo. Pratite vijesti na velikom ekranu, surfajte webom, čitajte svoje omiljene novine ili magazin i uživajte u internacionalnim klasicima na vašem tanjiru.

Restoran je otvorenog tipa i gostima je na raspolaganju posebno kreirana ponuda za ručak na bazi švedskog stola.

Ponuda uključuje veliki izbor salata, supa, glavnih jela , deserta i voća i sve to za samo 12 KM po osobi.

Prilikom pripreme raznih vrsta jela naročito se vodi računa o svježini namirnica i očuvanju svih prirodnih sastojaka voća i povrća.

Prepustite se nezaboravnom uživanju i ukusima novih specijaliteta, po recepturama renomiranih kulinarskih majstora Nermina Hodžića i Morena Debartolija koje su svoje iskutvo sticali širom svijeta.

Posjetite nas u novootvorenom i inovativno uređenom ambijentu restorana News , i dopustite da opravdamo Vaše povjerenje vrhunskim inovativnim delicijama, ali i već provjerenim specijalitetima.

Najbolje od svega jeste da sa svojim zdravim obrokom ne morate žuriti i svaki put kada nas posjetite za samo 12 KM po osobi očekuju Vas nova jela. Budite avanturisti i kombinujte nove okuse baš onako kako vi želite. Samo nebo je granica.

Ova specijalna ponuda važeća je od ponedjeljka do četvrtka u periodu od 12 do 15 sati.

Uživajte u kvalitetno pripremljenom i zdravom obroku po vašem izboru i barem za vrijeme ručka, jednostavno zaboravite na mnogobrojne obaveze koje vas čekaju.