Ballantine's FB fun page
0

Proglašeni prvi pobjednici, nagradna igra se nastavlja

Sarajevo-x.com
Završen je prvi krug nagradne igre Ballantine's koja je organizovana na Facebook profilu, a sretni dobitnici su Adnana Kutlovac i Alen Madeško.

Nakon što je postavljeno nagradno pitanje "Kako vi volite piti Ballantine's?" na Ballantine's Facebook profilu osvanulo je mnoštvo kreativnih odgovora, a nagrađena su dva koju su prikupila najveći broj likeova.

Prva od dvije nagrade otišla je u ruke Adnani Kutlovac, diplomiranoj žurnalistici iz Sarajeva.

"Bezbroj puta sam igrala nagradne igre na Facebooku, ali nikad ništa nisam dobila. Sve do sada", istakla je Adnana.

Druga nagrada pripala je Alenu Madešku, studentu iz Sarajeva: "I meni je, takođe, ovo prva nagrada koju sam osvojio putem Facebooka. Hvala puno i još želim reći da vam je Facebook profil super, samo tako nastavite!"

Nakon proglašenja pobjednika postavljeno je novo nagradno pitanje. Fanovi zainteresirani za učešće u ovoj nagradnoj igri trebaju odgovoriti na pitanje:

"U kojoj prilici vi najviše volite piti Ballantine’s?" i prikupiti što veći broj likeova.

Nagradna igra traje do 4. oktobra kada će biti proglašeni pobjednici drugog ciklusa nagradne igre. Detalje potražite ovdje.

O Ballantine’su

Ballantine’s je broj jedan škotski viski u Bosni i Hercegovini, kao i u zemljama regiona, ali i cijele Evrope, Azije i Pacifika, a godišnje se prodaje više od 70 miliona boca. Luksuzni premium viski je u posljednjih 10 godina osvojio više od 80 trofeja i medalja na međunarodnim natjecanjima za kvalitetu, što je rezultat njegovog jedinstvenog bogatstva okusa i savršene ravnoteže.