50 posto povoljnije uz eKupon
0

Posjetite vinariju Zdjelarević i uživajte u piću bogova

Sponzorirani članak
Ljubitelj ste vina ili jednostavno volite da se opustite uz čašu ovog napitka? Najpopularniji bh. portal za grupnu kupovinu eKupon vam prvi put donosi ponudu uz koju možete sve ovo, ali čak 50 posto povoljnije.

Ako volite vrhunska vina te ste izbirljivi degustator i rafinirani ljubitelj dobre kapljice, onda je ovo savršena ponuda za vas.

Portal eKupon vas vodi u prelijepu vinariju Zdjelarević u Brodskom Stupniku u Hrvatskoj, koja već dugi niz godina uspješno posluje.

Platite 75 KM umjesto 150 KM za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz degustaciju vina. Ostale aktivnosti koje ova ponuda uključuje su boćalište, viseća kuglana, odbojka na pijesku, nogomet, badmington te najam brdskog bicikla.

Hotel vinarija Zdjelarević se nalazi u slikovitom vinorodnom mjestu Brodski Stupnik u samom srcu Slavonije. Okružen prekrasnim vinogradima na gori Dilj, hotel nudi udobne sobe, a poznati restoran poslužuje ukusna tradicionalna jela tipična za ovaj kraj. Slavonski Brod i autocesta A3 nalaze se u blizini Hotela vinarije Zdjelarević. Hotel Zdjelarević nudi mogućnost edukativne šetnje kroz vinograde, kao i vođene degustacije vina.

Okupan slavonskim suncem, ravnicama i pitomim brežuljcima, hotel Zdjelarević se smjestio u jednom od najplodnijih vinorodnih krajeva u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Uz pogodnu klimu i meko tlo, ovdje su nikle neke od najboljih vinskih sorti koje će zaplesati i u vašoj čaši jednom kad odlučite odmoriti dušu i tijelo u ovim predjelima.

Sam hotel Zdjelarević ujedno je i jedna od najstarijih hrvatskih privatnih vinarija, a ovisno o tome koliko imate slobodnog vremena, moći ćete uživati u svim tradicionalnim slavonskim mirisima i okusima. Sve sobe u hotelu su klimatizirane, sadrže vlastito kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu, satelitsku TV, velike krevete ručno izrađene od slavonske hrastovine i pogled na prirodu i zelenilo svuda uokolo.

Podignuta na poljoprivrednom imanju, okružena vinogradima, kao dio istoimene vinarije, vlastita je vinoteka, koja, uz izlete vinskom cestom Kutjeva i Zlatne doline, omogućava upoznavanje s vinima cijeloga kraja.

Samo preko eKupona možete uživati u ovoj ponudi za samo 75 KM umjesto 150 KM za jedno noćenje sa doručkom za dvije osobe uz degustaciju vina.

Ponudu možete iskoristiti čak do 23. decembra 2012. godine.