Gastro
0

Podravkini vrhunski temeljci - povrtni, kokošji, goveđi i riblji

Pronašli ste, dobili, čuli, pročitali i zapisali odličan recept i jedva čekate da ga pripremite, ali kad u receptu naiđete, među sastojcima, naveden temeljac (pileći, teleći, kokošji, goveđi, riblji, povrtni i sl.), pitate se kako ga pripremiti, u čemu leži tajna? Da biste dobili vrhunsko jelo koje u sebi sadrži temeljac, potreban vam je vrhunski temeljac.
Goveđi temeljac
Goveđi temeljac

Temeljac je vodena podloga (ekstrakt) dobijen kuhanjem mesa ili povrća ili morskih proizvoda ili začinskog bilja, a koristi se tokom kulinarske obrade za davanje karakterističnih svojstava drugim jelima.

Pošto za temeljac za neku juhu, umak, rižoto i slično trebamo dobre i kvalitetne namirnice, dobru volju i puno vremena, Podravka se pobrinula da uz svoj ubrzani životni tempo ne morate trošiti vrijeme na nabavku mnogobrojnih namirnica, a da ne pričamo o dugotrajnosti pripreme temeljca kod kuće koja traje i do šest sati.

Kokošji temeljac
Kokošji temeljac

Pripremili smo za vas temeljce koje karakterizira miris i aroma dugo kuhanog mesa, kostiju i povrća, baš poput pravog domaćeg, tradicionalnog bujona koji zahtjeva višesatnu pripremu, a za koju suvremenim domaćicama nedostaje vremena i energije.

Novi Podravkini temeljci

Podravkini temeljci za jela potpuno su nova generacija kategorije bujona pripremljeni od najkvalitetnijih sastojaka, a to su naravno vrhunsko kvalitetno meso, kosti, povrće i začini. Oni prate najnovije trendove u prehrani, kao i zahtjeve mlađih potrošača koji vole kuhati (i eksperimentirati u kuhinji), s obzirom da velik broj recepata u svom sastavu ima temeljac.

Pojam temeljac može djelovati zbunjujuće na početnike u kuhanju, a Podravka se pobrinula da tu nedoumicu brzo i lako riješi ponudom svojih nezamjenjivih temeljaca.

Povrtni temeljac
Povrtni temeljac

Njihova primjena vrlo je praktična te na brz i jednostavan način obogaćuju okus svih povrtnih, mesnih jela, variva, rižota, umaka, juha i sl. Njihova konzistencija garantira odličnu i ravnomjernu topljivost – dodaju se izravno u vodu ili posudu, ili se rastope u vodi i koriste za podlijevanje jela.

Četiri okusa temeljaca

Podravka predstavlja povrtni, kokošji, goveđi i riblji temeljac.

Pakiranje sadrži četiri komada u jednoj komercijalnoj kutiji. Jedan kom teži 28 grama. S obzirom na trendove u prehrani sastav proizvoda nudi i sljedeće benefite: bez dodanih pojačivača okusa, bez konzervansa i domaći okus.

Proizvod je namijenjen svima, a posebno mladim ženama i mladim porodicama koje žele nešto novo, inovativno, dobro, brzo i nadasve ukusno, prvenstveno onima koji vole i žele kuhati i pripremati ukusna jela, prate najnovije trendove u prehrani, onima koji su uvijek u žurbi, onima koji vole eksperimentirati u kuhinji i važna im je povratna informacija, onima koji se kroz jela samoizražavaju.

Riblji temeljac
Riblji temeljac

Što kažu potrošači?

"Kuhanje domaćeg bujona/temeljca mi oduzima puno vremena ili ga ne znam skuhati", "Proizvodi koji su na tržištu imaju industrijski okus i preslani su", "Trebam nove ideje i proizvode s kojima će moji sedmični jelovnici biti raznovrsniji", "Želim zdravo i prirodno kuhati za sebe i svoju porodicu".

Podravka temeljci za jela su odlična zamjena domaćeg bujona/temeljca. prirodnog su okusa, savršeno se uklapaju u svako slano jelo, meke konzistencije su, lako se tope u jelu ili juhi, a mogu se dodavati direktno u jelo ili otopljeni u vodi koristiti za podlijevanje jela.

Podravka = tradicija = kvaliteta

Podravka temeljci za jela su napravljeni od prirodnih i visoko kvalitetnih sastojaka, bez dodanih pojačivača okusa, bez konzervansa i kao novi inovativni proizvodi.