Gastro
0

Najbolji kebab u gradu uz 50 posto popusta preko eKupona

Mirisu kebaba rijetko ko može odoljeti, a pravi ljubitelji znaju gdje se jede najbolji kebab. eKupon.ba portal za grupnu kupovinu u saradnji sa fast foodom Mutvak vam ovog jutra donosi jednu od najukusnijih ponuda.

Za samo 9 KM možete pojesti čak dva kebaba u rolni, dvije porcije pomfrita i popiti dvije Coca-Cole.

Iz široke ponude fast fooda i pizzerije Mutvak možemo izdvojiti razne vrste pizza kao što su margarita, fungi, capriccosa, vegetarijana. U ponudi su poluzatvorene i zatvorene pizze, tzv. bosanski kajak i zatvorena pizza sa duplim tijestom te kebab sa mesom NLO specijal. U ponudi je i kebab u somunu, kebab sa sirom, kebab u rolni...

U kuhinji Mutvaka se mogu naći i razne vrste salata, kao što su west coast salata, pileća salata, hercegovačka salata, Mutvak salata, razne paste sa tunjevinom, piletinom, sirom, razne čorbe, sendviči sa piletinom, suhim mesom, dimljenim lososom, kao i Mutvak sendvič. Oni koji vole ljuto u Mutvaku mogu probati poseban chilly sos.

Samo preko portala eKupon.ba u ovoj ponudi možete uživati uz 50 posto popusta, gdje za 9 KM dobijete dva rolovana kebaba, dvije porcije pomfrita i dvije Coca-Cole.

Posjetite eKupon.ba ili Facebook stranicu i i ne propustite jednu od najukusnijih ponuda.