Gastro
116

Mjesto susreta: Cafe restoran Java@BCC u Bosmalu

Od ponedjeljka, 3. februara 2014. godine, Sarajevo će postati bogatije za još jedan café restoran pod nazivom Java@BCC koji se nalazi u Bosmal City Centru.

Kreiran sa željom da svaki gost osjeti pripadnost, café restoran Java je prilagođen potrebama urbanih ljudi. Prateći svjetske trendove, Java je idealno mjesto za prvu jutarnju kafu, lagani ručak, ali i za večernji izlazak.

Ukoliko volite kombinacije različitih svjetskih kuhinja i inovativne recepte, ovo će vas mjesto očarati i osvojiti u potpunosti. Za sladokusce su u ponudi brojne vrste deserta, a pravi ljubitelji kafe uživat će u ukusu pomno odabranih mješavina, koje će pratiti bogat izbor pića.

Vrhunska usluga pri usluživanju i pripremanju pića i jela, ugodna muzika i jedinstven ambijent, čini Javu savršenim izborom za bilo koji dnevni događaj u Vašem životu. U toplom ambijentu gdje će vas dočekati s osmijehom i toplom dobrodošlicom, prepustite se gastronomskoj čaroliji koju stvaraju majstori kuhinje.

Café restoran Java osvojit će vas i nenametljivom elegancijom, pomno odabranim jelima domaće i internacionalne kuhinje a svakako i cijenama koje su pristupačne za sve goste.

Java je također i mjesto koje će postati platforma susreta raznih i različitih kultura, nacija, ukusa, pogleda na svijet, koji dolaze kako bi osvježili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.

Uz stalne ponude koje možete pratiti na Facebook stranici saznajte zašto je Java mjesto susreta koje spaja najbolje od onoga što Sarajevo može da ponudi.

Posjetite Javu u ponedjeljak, od 12 sati.