Gastro
9

Med i zdrava hrana u kućici Jukan i Duranović

Klix.ba
Bogatoj ponudi petog Coca - Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Jukan i Duranović, u kojoj posjetitelji mogu pronaći veliki izbor zdrave hrane te razne preparate od meda.

Porodična firma Jukan Eko Hrana, bavi se proizvodnjom zdrave hrane. Proizvodnja se zasniva od uzgoja do prerade voća, ljekovitog bilja i žitarica. Njihovi proizvodi napravljeni su na bazi jabukovog pekmeza bez šećera, a u svojoj ponudi nude i kolače, sirupe te džemove.

Sa tradicijom dugom stotinu godina firma Duranović proizvodi med te razne preparate na bazi meda. Oni su i višegodišnji dobitnici zlatne medalje Med medova za BiH.

Izlagači na Coca - Cola Sarajevo Holiday Marketu svoje proizvode u sklopu izložbeno-prodajnih kućica nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata i to na dvije lokacije, na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i na Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra.

Više informacija o Coca - Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa: http://www.facebook.com/sarajevo.holiday.market