Gastro
6

Lactalis BH pokrenuo inovativnu kulinarsku mobilnu aplikaciju

Sponzorirani članak
Nemate inspiracije za današnji ručak ili večeru? Dosadila su vam uobičajna jela? Ili samo želite naučiti kuhati? Ne očajavajte, novosti iz mliječne kompanije Lactalis BH će vas oduševiti!

Lactalis BH, prvi put na tržištu, uvodi mobilnu aplikaciju "Brzo&Fino"! Ova besplatna aplikacija rješava sve vaše kulinarske probleme jednim klikom.

Na GooglePlay i App Store preuzmite aplikaciju te “brzo i fino” uplovite u mnoštvo recepata. Pripremite svojim ukućanima, voljenoj osobi ili dragim gostima večeru koja će ih oboriti s nogu, ali se i zabavite uz opciju "protresi da dobiješ recept". Uz "Brzo&Fino" kuhanje postaje jednostavno i zabavno, dobijate brojne ideje, recepte, pomoć i savjete za spremanje najukusnijih i najmaštovitijih jela, ali i jela koja se mogu pripremiti u samo nekoliko minuta. Postanite vrsni kuhar, ali i učestvujte u nagradnoj igri "Dukat Brzo&Fino – Gastro doživljaj Pariza", koja će biti realizovana od 20.9. do 20.11.2014. godine.

U nagradnoj igri učestvuju svi kupci “Brzo&Fino” proizvoda na kojima se nalazi "Ogrebi i osvoji" QR kod naljepnica. Naljepnicu možete skenirati putem aplikacije ukoliko ste vlasnik smartphone-a ili putem web izdanja “Brzo&Fino” (www.brzoifino.com) unošenjem alfanumeričkog koda koji se nalazi ispod QR koda kojeg treba zagrebati.

Kuhajte sa “Brzo&Fino” i prikupljajte bodove, koji vas vode do romantičnog putovanja za dvoje u neodoljivi Pariz, a dobijate i vaučer za večeru u Michelin restoranu ili 20 poklon paketa “Dukat Brzo&Fino” proizvoda.

Više detalja o nagradnoj igri, bodovima i skeniranju kodova, možete pronaći putem Facebook fan page-a ili web stranice: www.brzoifino.com. Da vaša kuhinja bude prvi i jedini izbor onima koje volite.

Vezani članci