Gastro
1

Jana – voda s porukom nastavlja s donacijskim programom

Sponzorisani članak
Donacijski program Jane „Vode s porukom“ nastavlja se i u 2016. godine putem web stranice www.vodasporukom.com. Već treću godinu za redom Jana pomaže udruženjima humanitarnog karaktera sa donacijama u vidu brojnih potrebnih sredstava.

Kao i protekle dvije godine i ovogodišnjim donacijskim programom Jana "Voda s porukom" djeluje uz poznatu krilaticu "Dobro se dobrim vraća". Uz novu ediciju Jana Samo ljubav i vjeru da ljubav pokreće svijet, ovogodišnji donacijski program inspiriran je ljubavlju, jer osim što mijenja svijet, ljubav donosi i pozitivne promjene u život.

U prošlim je godinama Jana nastojala podržati projekte koji su imali za cilj pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Jana se u 2016. posvetila podršci pravima i potrebama osoba i djece na margini društva, djeci i osobama sa posebnim potrebama, te volontiranju građana.

Prva ovogodišnja akcija započinje prikupljanjem Jana kapljica za humanitarnu ambulantu "Sveti apostol i evanđelist Luka" koja besplatno pruža zdravstvene usluge prvenstveno socijalno ugroženim osobama, ali i svima drugim koji su pokucali na njihova vrata.

Samo ljubav kao najveća pokretačka sila ujedno je i najčvršći temelj donacijskog programa Jana "Voda s porukom". Zato i vi darujte, pokažite i ove godine koliko je veliko ljudsko srce. Kao i do sada o samoj realizaciji pojedinog projekta i ove godine odlučuju građani, odnosno svi oni koji na web stranici www.vodasporukom.com daruju svoje kapljice projektu koji im se sviđa.

Uključite se i vi u Jana "Voda s porukom" donacijsku akciju te svojim dolaskom, dijeljenjem poruka ljubavi i brojnim drugim aktivnostima prikupljajte kapljice kako bi izabrani projekti ostvarili pravo na donaciju u naravi.