Gastro
11

illy kafa vrhunskog kvaliteta na Gazprom benzinskim stanicama

Na Gazprom benzinskim stanicama u Bosni i Hercegovini potrošačima su dostupne illy kafe premium kvaliteta.

illy kafa, u kojoj se uživa u čak 140 zemalja svijeta, u ponudi je na 22 od ukupno 27 Gazprom benzinskih stanica u BiH. U skladu sa ličnim navikama i prema sopstvenom ukusu, potrošači se mogu prepustiti intenzivnoj aromi kratkog espressa, bogatoj teksturi kremastog cappuccina, blagom mliječnom cafelatteu, kao drugim varijacijama ovog okrepljujućeg napitka.

Pravim ljubiteljima vrhunske kafe dopast će se i novi program na Gazprom benzinskim stanicama. Uz svoju redovnu kupovinu goriva ili asortimana iz prodavnice ili kafea, potrošači mogu sakupljati kupone i tako nagraditi sebe premium kućnim aparatom za kafu i setom šoljica marke illy uz 50 posto popusta. Na ovaj način, moći će sebi napraviti potpuni ugođaj i kod kuće, uživajući u ispijanju vrhunske kafe pripremljene uz pomoć originalnog illyaparata i poslužene u dizajnerskim šoljicama.

Dodatno, na svim Gazprom benzinskim stanicama dostupne su od sada i kapsule za pripremu kafe na kućnim aparatima, pa potrošači nove zalihe omiljene kafe ne moraju da traže dalje od najbliže Gazprom benzinske stanice.

Povodom početka ovog programa, na Gazprom benzinskim stanicama priređeno je posebno iznenađenje za sve potrošače – Dan illy kafe, a kupci su imali priliku uvjeriti se u tajnu besprijekornog okusa vrhunske kafe svjetskog renomea.

Povezivanje brenda Gazprom sa jakim internacionalnim brendom kafe,još jedan je pokazatelj nastojanja da se kupcima pruži vrhunski kvalitet i u skladu sa filozofijom Gazprom brenda "Najbolje je pred vama“, obezbijedi pun komfor, kao brza i kvalitetna usluga.