Gastro
0

Igraj za novu avanturu: Sretni kodovi na čepovima Sky Cole

Sponzorisani članak
"Igraj za novu avanturu" naziv je ovogodišnje velike nagradne igre koja pored zabave svim ljubiteljima Sky Cole donosi priliku da osvoje fenomenalne nagrade.

Sky Cola daruje čak tri sjajna putovanja za dvoje u Atenu, Barcelonu ili Dubai. Ostali dobitnici će se radovati novom Apple MacBook Airu, iPad Airu 2, GoPro kameri, PlayStationu 4 ili će postati vlasnici dodatnih dvadeset Sky Cola poklon paketa.

U ovoj nagradnoj igri, punoj adrenalina, moguće je učestvovati na dva načina. Prvi način je sakupljanje 3 koda sa čepova Sky Cole i uspješno odigravanje tri nivoa zabavne Sky Cola igrice http://www.skycola.ba/skyigra-2015 .

Drugi način je unošenje šest kodova s čepova Sky Cole na http://www.skycola.ba/popuni-i-putuj-2015 .

Kako bi učesnici povećali svoje šanse za osvajanje jedne od uzbudljivih nagrada, omogućeno je višekratno unošenje kodova i igranje igrice.

Nagradna igra traje od 01.06. do 31.07. za područje Federacije BiH, te od 01.06. do 30.06. za područje Republike Srpske. Izvlačenje nagrada održati 06.08.2015. godine kada će biti poznata imena dobitnika više od trideset sjajnih nagrada!

Više informacija na http://www.skycola.ba/.