Gastro
0

I ovo ljeto osvojite sjajne nagrade uz Mentos

Klix.ba
Igrajte Mentos Fruitlander nagradnu igru i možete osvojiti sjajne nagrade. Registrujte svoj profil i profil svog tima na www.mentosfruitlander.com , lansirajte Mentos slatkiš, pogodite voće i sakupljajte bonuse. Budite najbrži i pratite morskog galeba Ractamana. Ako budete imali najveći rezultat vaš team može osvojiti adrenalinsku vikend avanturu kao i druge velike nagrade
Nagradna igra traje do 27. maja 2012. Registrujte se za igru i možete igrati za dnevne i nedjeljne nagrade. Igrate gratis prvih 48 sati od registracije. Igrači sa najvećim dnevnim rezultatom osvajaju paket Mentos proizvoda, a oni koji postignu najveći sedmični rezultat osvajaju muzički uređaj Sony Rolly. Vaše vrijeme za igru možete produžiti unosom QR koda sa reklama, kodova sa letaka koji naši vrijedni i šareni Mentos timovi dijele u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli. Također možete produžiti vrijeme i unosom kodova sa pakovanja Mentos bombona koja učestvuju u igri.

Više informacija o nagradnoj igri potražite na www.mentosfruitlander.com , odaberite zastavicu vaše zemlje i pogledajte koja su pravila igre. Možete nas pronaći i na Facebook profilu.